Kék hír

2023.09.04. 15:52

Ámokfutó száguldozott Kunszentmiklós utcáin – videóval

Egy sofőrt akartak a rendőrök ellenőrizni vasárnap este Kunszentmiklóson, ám nem állt meg, ezért az egyenruhások követni kezdték. Erről egy videót is készített egyik olvasónk.

Horváth Péter

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Olvasónk egy videót küldött portálunknak, melyen egy autósüldözés részlete látható. Kunszentmiklós kis utcáiban egy fehér Opel Astrát kerget egy szirénázó és villogó rendőrautó. Az Opel keresztülszáguld egy kereszteződésen, a rendőrautó pedig utána, és eltűnve a képből hallható, amint tovább hajszolja a menekülőt. Szerencsére senki más nem közlekedett éppen arra.  

Megkerestük a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságot és az üldözés körülményeiről érdeklődtünk. Alább idézzük a rendőrség válaszát. 

„Megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság járőrei a vasárnapi napon szabályos fény- és hangjelzés segítségével meg akarták állítani egy autó sofőrjét, aki azonban kivonta magát az intézkedés alól. A járőrök követték az autót, amely során megállapították a sofőr személyazonosságát. Ellene több jogsértés miatt szabálysértési és büntetőeljárás is indult. A nyomozás érdekeire tekintettel egyéb információt az ügyben nem áll módunkban adni.” 

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában