Tragédia

2023.08.04. 20:07

Halálos baleset: egy kamion és egy személyautó ütközött össze Dunaföldvárnál – képekkel, frissítve

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze pénteken délután a 6-os számú főúton, több ember meghalt – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Baon.hu

A balesetben több ember életét vesztette

Fotó: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook-oldala

Frissítve (01:25):

A baleset során mindkét jármű vezetője, egy 44 éves és egy 27 éves paksi férfi, a helyszínen elhunyt. A helyszínelés és műszaki mentés befejeződött, a teljes útlezárás és terelés 2023. augusztus 5-én 1 óra 20 perckor szűnt meg, a forgalom ismét zavartalan – írja a police.hu.

Frissítve (20.26):

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook-oldala szerint, a pénteki balesetben több ember a helyszínen életét vesztette.

Korábban írtuk:

Valamivel 17 óra után a 6-os számú főút 95-ös kilométerszelvényében Dunaföldvár és Dunakömlőd között egy kamion és egy személyautó ütközött össze ismeretlen módon – írja a teol.hu.

Az ütközés következtében a földet szállító kamion az oldalára borult, és maga alá temette a személyautót. A műszaki mentést vezető paksi hivatásos tűzoltók feszítővágóval és emelőpárnával beavatkoznak.

Egy ember a helyszínen életét vesztette, több ember a roncsokba szorult. A helyszínre mentőhelikopter érkezett. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták 17 óra 15 perctől kezdve.

A forgalmat az M6-os autópályára terelik, dél felől a Paks Északi, míg Budapest irányából a Dunaföldvári csomópontnál.

Fotó: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook-oldala

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában