Kitüntetés

2023.08.22. 17:30

Díjjal ismerték el a Solti Polgárőr Egyesület munkáját

Az augusztus 20-ai nemzeti ünnep alkalmából megrendezett V. Solti Pincepörkölt Fesztivál ünnepi részében elismerést kaptak a Solti Polgárőr Egyesület tagjai is.

Lencsés P. Anna

A képen balról-jobbra: Kecskés Zoltán, Kun Gábor, Molnárné Andriska Márta polgárőrök, Font Sándor országgyűlési képviselő, Vincze Péter polgárőr, Németh István polgármester, Varga Róbert őrsparancsnok, Bóbis Attila kapitányságvezető

Fotó: Gál Zoltán

A polgárőrök rendszeresen részt vesznek az rendőrséggel közös éjszakai járőrözésben, havonta több szolgálatot is vállalva jelentős mértékben segítik a helyi rendőrőrs munkáját. Az ünnepen azok a polgárőrök kaptak kitüntetést, akik gyakori résztvevői a közös szolgálatoknak.

Önkéntes munkájuk elismeréseként a rendőrség képviseletében Bóbis Attila rendőr alezredes a Kalocsai Rendőrkapitányság kapitányságvezetője és Varga Róbert rendőr alezredes solti őrsparancsnok díszoklevelet adományozott Kun Gábornak a Solti Polgárőr Egyesület elnökének és Kecskés Zoltán polgárőrnek.

Solt Város Önkormányzata nevében Németh István polgármester elismerését és köszönetét fejezte ki Molnárné Andriska Márta és Vincze Péter polgárőrök felé, önzetlen és odaadó munkájukért, amelyet a helyi lakosok érdekében végeznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában