Segítségkérés

2023.07.12. 09:11

Halálos baleset szemtanúit keresi a kecskeméti rendőrség – galériával

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik egy baleset pontos körülményeinek tisztázása érdekében.

Tapodi Kálmán

A balesetben egy 88 éves férfi hunyt el

Fotó: Donka Ferenc

A rendőrök jelenlegi adatai alapján Kecskemét térségében, a 445-ös számú főúton – a Kaffka Margit utca felől a Reptéri út irányába – közlekedett vasárnap 22 óra 15 perckor egy Iveco kistehergépkocsival egy medgyesegyházi férfi. A sofőr nekiütközött a vele azonos irányba haladó, elektromos kerékpárt hajtó 88 éves kerékpárosnak, aki a helyszínen életét vesztette. A biciklis kötött sapkát, piros pólót, szürke nadrágot és zöld papucsot viselt – olvasható a police.hu oldalon megjelent felhívásban.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság közlekedési szakemberei kérik, hogy aki látta a balesetet, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik jelentkezzen a rendőrségen. Azokat a szemtanúkat is keresik, akik Kecskeméten, a Műkertvárosban vagy a Hunyadivárosban este 20 és 22 óra között látták az idős férfit kerékpározni.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a 06-76/513-356-os számon érhető el. A névtelenség megőrzése mellett tehető bejelentés a 06-80/555-111-es Telefontanú számán, illetve a 112-es segélyhívó számon. Munkaidőben az esettel kapcsolatban közvetlenül a közlekedésrendészeti osztály is kereshető a 06-76/513-300-as telefonszámon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában