Baleset

2023.07.17. 16:04

Frontálisan ütközött össze két autó Kiskunfélegyháza közelében – galériával, frissítve

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Baon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (17:58)

Hárman sérültek meg, amikor két autó frontálisan ütközött Kiskunfélegyháza mellett, az 5402-es úton. Jászszentlászló felől haladt a világosabb autó, amikor úgy tudjuk, hogy vezetője elaludt a 39-es fokos hőségben, áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött a sötét színű kocsival. Az ütközéstől a világosabb autó az út szélére sodródott, míg a másik az út közepén állt meg. Információnk szerint a világosabb kocsit vezető idősebb férfit, a mellette ülő nőt, valamint a másik autóban egyedül lévő férfit a mentők kórházba szállították. A helyszínre érkező kiskunfélegyházi tűzoltók a járműveket áramtalanították és a műszaki mentésben vettek részt. A baleset miatt teljesen lezárták az érintett útszakaszt. 

Korábban írtuk:

Frontálisan ütközött össze két személyautó az 5402-es számú úton, Kiskunfélegyháza közelében – írja a katasztrófavédelem. A balesethez a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A beavatkozás idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában