Lajosmizse

2023.07.28. 14:02

Négyen sérültek meg - köztük kettő gyermek-, amikor árokba borultak autójukkal az M5-ösön – galériával

A baleset Lajosmizsénél történt.

Baon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés (16:15):

Németországba tartott a bolgár vendégmunkás család, amikor valószínű a meleg miatt vezetője elaludt, letért a sztrádáról, majd az útszéli árokba borultak. Információnk szerint a kocsiban ülők egyike sem volt bekötve, úgy tudjuk, hogy többen kirepültek az autóból. A helyszínre három mentőhelikoptert is riasztottak. Úgy tudjuk, hogy egy gyermek életveszélyes, egy nő súlyosan, míg egy férfi és egy másik gyermek könnyebben sérült meg. A kecskeméti és a lajosmizsei tűzoltók egy embert feszítővágó segítségével emeltek ki a járműből. A helyszínelés és a mentés idejére az M5-ös érintett szakaszát a Budapest felé vezető oldalon teljes szélességében lezárták. Úgy tudjuk, hogy a feltorlódott kocsisorban újabb baleset történt, ott személyi sérülés nem történt.

Korábban írtuk:

Felborult egy autó az M5-ös autópályán, az 59-es kilométernél, a főváros irányában. A kecskeméti hivatásos és a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók egy embert feszítővágó segítségével kiemeltek a járműből. A helyszínre két mentőhelikoptert is riasztottak. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – írja a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában