Sikeres akció

2023.07.16. 12:25

Épségben megtalálták a tűzoltó eltűnt édesapját Katymáron – galériával

Egy eltűnt férfi után kutattak a rendőrök, polgárőrök, tűzoltók és civil önkéntesek Katymáron. A 87 éves férfi július 14-én, pénteken tűnt el, körözését a Bajai Rendőrkapitányság is elrendelte.

Pozsgai Ákos

Fotó: Bácsbokodi Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Elsősorban a katymári ismerőseiktől kértek segítséget a közösségi médiában az aggódó családtagok, akik értesítették a rendőrséget is, az eltűnt férfi körözését később a rendőrség is elrendelte. A családtagok közlése szerint az idős férfi egy háromkerekű elektromos biciklivel távozhatott katymári otthonából. Az eltűnt személy keresésbe a rendőrök és civilek mellett a katymári és a bácsalmási polgárőrök, valamint a Bácsbokodi Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai is bekapcsolódtak, több mint egy napon át kutattak a férfi után. 

A keresés szombat este kilenc óra tájban sikerrel zárult, egy sűrűn benőtt fás, bokros terület mélyén találtak rá az idős férfira, aki a körülményekhez képest jó állapotban volt – közölte a Kenyeres Sándor, a Bácsbokodi Önkéntes Tűzoltó Egyesület parancsnoka. Tudatta azt is, hogy kollégájuk édesapját miután kimentették, az Országos Mentőszolgálat munkatársainak adták át, akik stabil állapotban kórházba szállították. A keresésről és sikeres mentésről a tűzoltók képeket is közzétettek. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában