Bűncselekmény

2023.07.31. 12:57

Elfogták a jánoshalmi férfit, aki ellopott egy autóbuszt Kiskunhalason

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai a térfigyelő kamerák segítségével rövid idő alatt azonosították és elfogták a kiskunhalasi autóbuszlopással megalapozottan gyanúsítható 25 éves jánoshalmi lakost – közölte a Baon.hu megkeresésére a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Pozsgai Ákos

Szombat délelőtt lopta el a férfi az autóbuszt Kiskunhalason

Fotó: Pozsgai Ákos

Mint arról korábban beszámoltunk, múlt szombat délelőtt Kiskunhalason, a Semmelweis térről ellopták a Volán társaság egyik autóbuszát, az elkövető indulás közben egy, a busz előtt autó visszapillantó tükrét is letörte. A férfi nem jutott messzire az autóbusszal, a közeli Csetényi Élménypark előtti körforgalomban megállt, ahol utolérte a megrongált autó tulajdonosa, aki telefonon kért segítséget, eközben azonban az elkövető gyalog elmenekült a helyszínről.

Perceken belül több rendőrautó is érkezett a helyszínre, lezárták a körforgalmat és a közeli parkoló egy részét. A bűnügyi technikusok rögzítették a nyomokat a buszon, a rendőrök a tanú meghallgatások mellett, elemezték környék a térfigyelő kameráinak felvételeit is és rövid időn belül sikerült beazonosítani az elkövetőt. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 25 éves jánoshalmi férfit elfogták, ellene jármű önkényes elvételének bűntette és engedély nélküli vezetés szabálysértésre miatt eljárást indult. Egyelőre nem tudni, hogy mi volt a célja a férfinak azzal, hogy elvitte az autóbuszt, a nyomozás során erre is fényt derítenek a rendőrök.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában