Baleset

2023.06.16. 17:44

Kerítésnek csapódott egy személyautó Pálmonostorán – galériával, frissítve

Egy gázórát is kiütött az autó a Rákóczi Ferenc utcában.

Baon.hu

Az autó vezetője a helyszínen elmondta, hogy épp az M5-ös autópályára tartott és még szerencse, hogy nem ott kapott defektet a nagyobb sebesség közben.

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (19:50):

A Rákóczi Ferenc utcában haladt a személykocsi, amikor az első kereke defektet kapott. Az irányíthatatlanná vált autó az árokba sodródott, majd egy családi ház kerítésének csapódott úgy, hogy közben egy gázórát is kiütött. A gépkocsiban egyedül ülő középkorú férfi nem sérült meg.  A kiérkező kiskunfélegyházi tűzoltók áramtalanították a járművet, és biztosították a helyszínt a gázszivárgás megszüntetéséig. A gázszolgáltató szakemberei markoló géppel és kézi erővel ásták ki az érintett gázcsövet, és azt elszorítva akadályozták meg a további gázszivárgást. Az érintett útszakaszon félpályás útzár volt érvényben. Az autó vezetője a helyszínen elmondta, hogy épp az M5-ös autópályára tartott és még szerencse, hogy nem ott kapott defektet a nagyobb sebesség közben.

 

Korábban írtuk:

Defektet kapott, ezért nekicsapódott egy kerítésnek és kiütött egy gázórát is egy személygépkocsi Pálmonostorán, a Rákóczi Ferenc utcában. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, és biztosították a helyszínt a gázszivárgás megszüntetéséig. A tűzoltók és a gázszolgáltató szakemberei együttesen kézi erővel kiássák a csonkot, hogy el tudják szorítani a gázcsövet – számolt be a katasztrófavédelem.

Egy gázórát is kiütött az autó a Rákóczi Ferenc utcában.
Fotó: Donka Ferenc

 

Fotó: Donka Ferenc

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában