Kék hírek

2023.06.27. 14:20

Fiatalkorút rabolt ki a nagykőrösi férfi, elfogták a rendőrök

Egy nyárlőrinci fiatal június 24-én este szórakozni ment Kecskemétre. Barátaitól vasárnap hajnalban indult haza, ezért a vasútállomás felé vette az irányt. Útközben találkozott három ismeretlennel, egyikük leszólította, és pénzt kért menetjegyre. A 17 éves fiú azt mondta, hogy nincs nála pénz, mire az idegen megrángatta a fiú vállán átvetett övtáskát. Ellenállásba ütközött, mivel a fiatal nem eresztette az értékeit; az útonálló ekkor megütötte, amitől a fiú elesett. A rablóvá lett bűnelkövető, kihasználva azt, hogy a fiú a földre esett, elvette a pénzét és továbbállt.

Baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Az idegen férfi társai még a huzavona elején kereket oldottak, ők nem vettek részt a rablásban – számolt be a rendőrség.

A rendőrök a bejelentést követően forró nyomon kezdték meg a komoly bűncselekmény elkövetője utáni nyomozást. Megnézték a helyszínt, elemezték a térfigyelő kamerák felvételeit, és felvették a kapcsolatot a szomszédos kapitányságokkal is. Ez utóbbi nem várt eredményt hozott: a nagykőrösi kollégák az időközben lefoglalt kamerafelvételeken felismerték a bűnelkövetőt, egy 19 éves helyi férfit.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a nagykőrösi lakost június 26-án 18 óra 10 perckor rablás miatt őrizetbe vették. Kihallgatását követően kezdeményezték letartóztatását.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában