Karambol

2023.05.16. 12:31

Újabb buszbaleset: teherautóval ütközött egy menetrend szerinti járat Üllés és Zsana között – galériával

Összeütközött egy menetrend szerinti autóbusz és egy tehergépkocsi az 5408-as úton, Üllés és Zsana között kedden délelőtt.

Donka Ferenc

A buszsofőrt kórházba szálították

Fotó: Donka Ferenc

Egy menetrendszerinti busz Zsana irányából Szeged felé közlekedett, amikor eddig tisztázatlan okból egy éles balkanyarban összeütközött a szemből érkező teherautóval. A helyszínen megtudtuk, a buszt vezető férfit a mentők kórházba szállították. További három utas volt még a járaton, ők nem sérültek meg a balesetben. A mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A baleset pontos körülményeit szakértő bevonásával a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja.

Ahogy arról korában beszámoltunk, egy magyar busz egy kamionnal ütközött össze hétfő délelőtt a szlovákiai D2-es autópályán. A balesetben egy ember elhunyt. A 21 súlyos sérült közül ketten továbbra is mélyaltatásban vannak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában