Bűnügy

2023.05.08. 09:18

Öt óra alatt elfogták a jánoshalmi kerékpártolvajt

Öt óra alatt elfogták a rendőrök azt a férfit, aki ellopott egy kerékpárt a jánoshalmi buszmegállóból vasárnap hajnalban.

Tapodi Kálmán

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Egy 21 éves férfi  szombaton este lezárta a kerékpárját a jánoshalmi buszmegállóban, majd egy busszal elment elment dolgozni. Vasárnap reggel azonban már csak a hűlt helyét találta a drótszamárnak – közölte a rendőrség

A feljelentését követően a rendőrök átnézték a környék térfigyelő kameráinak a felvételeit, és azok segítségével ráakadtak a tolvajra. A járőrök felismerték a felvételeken látható 25 éves jánoshalmi férfit, aki hajnalban eltörte a kerékpáron lévő lakatot, majd elhajtott a zsákmányával. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható fiatalt elfogták és előállították.  Megtalálták nála a kerékpárt is, amit visszaadtak a tulajdonosának. A tolvajt lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták. Jelenleg szabadlábon védekezhet, de a rendőrök vizsgálják, hogy további bűncselekmények lehetnek-e a rovásán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában