Bűnügy

2023.05.31. 14:52

Féltékenységből a fészerbe zárta egy ismerősét egy férfi Kalocsán, a bíróság elítélte

A Kalocsai Járásbíróság jogerősen két és fél év börtönre ítélte és három évre eltiltotta közügyektől azt a 46 éves férfit, akivel szemben személyi szabadság megsértése és kifosztás miatt emelt vádat a Kalocsai Járási Ügyészség – tájékoztatott közleményében a Kecskeméti Törvényszék.

Horváth Péter

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A közlemény szerint a többszörösen büntetett előéletű vádlott tavaly szeptember 21-én egy kalocsai ház udvarán álló fészerbe zárta egyik ismerősét, amivel arra akarta rábírni, hogy mondja el, kivel folytatott szexuális viszonyt élettársa, míg ő a börtönben ült. Mindezt úgy, hogy mobilja kamerájával fel akarta venni. A sértett vonakodott a követelést teljesíteni, ezért a vádlott halántékon ütötte, majd egy vascsővel rávágott a bal térdére. A fenyegetés hatására a sértett engedett, utána pedig a vádlott kilökte őt a fészer ajtaján. Ekkor a sértett zsebéből kiesett a tárcája 36 ezer forinttal, ami elvett a vádlott és áldozata kérésére sem adta vissza. Később az irattartó tárcát az iratokkal együtt a sértett otthona közelében eldobta, amit tulajdonosa megtalált, de a pénze nem került elő. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában