Baleset

2023.05.20. 15:04

Halálos baleset: árokba borult egy személyautó az M5-ösön

Ócsa magasságában történt balesetben egy 42 éves férfi meghalt, többen megsérültek.

Baon.hu

Forrás: police.hu

Frissítés (15:22):

Egy 47 éves hernádi férfi közlekedett személyautójával az M5 autópálya 30-as kilométerszelvényében a főváros felé vezető oldalon szombaton 14 óra 00 perckor, amikor ezidáig tisztázatlan okból lehaladt az útról és árokba hajtott – írja a police.hu.

Az autó 42 éves férfi utasának életéért a kiérkező mentősök hiába küzdöttek, a helyszínen belehalt sérüléseibe. A gépkocsi sofőrje, valamint 42 éves női utasa súlyos, míg 33 éves női utasa könnyű sérülést szenvedett.  

A pályatest leálló és a külső forgalmi sávját a rendőrök lezárták, a forgalom a belső sávon halad. Akinek módjában áll, kerülje el a balesettel érintett útszakaszt!

A baleset helyszínelését a rendőrök megkezdték, a körülményeket a Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Korábban írtuk:

Árokba borult egy személyautó az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, az ócsai lehajtó előtt, a 30-as kilométerszelvénynél. A dabasi hivatásos tűzoltók a mentőszolgálattal közösen egy embert kiemelt a járműből, majd áramtalanította az autót. Jelenleg a belső sávban halad a forgalom, de a helyszínre mentőhelikopter várnak, és a mentés idejére teljes szélességében lezárják az autópálya érintett szakaszát – írja a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában