Kék hírek

2023.04.12. 16:27

Újabb határvadászok képzése kezdődött Bács-Kiskunban

Áprilisban is iskolapadba ülhettek a jövő határvadászai, hogy megkezdjék a felkészülést az államhatár védelmére.

Baon.hu

Forrás: police.hu

Az újonnan felszerelt kollégákat Torma Sándor rendőr ezredes, a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Szolgálat vezetője, Mócza Sándor rendőr alezredes, a főkapitányság Oktatási és Kiképző Alosztály vezetője, Horváth Zoltán rendőr őrnagy, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Határrendészeti Oktatóbázisának osztályvezető-helyettese és Gáll István rendőr alezredes, a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredének századparancsnoka köszöntötte – írja a police.hu.

A képzés ideje alatt a határvadász tanoncok speciálisan az államhatár őrzésére és a jogellenes migráció megakadályozására irányuló feladatok ellátásához szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket sajátítanak el.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság továbbra is várja mindazok jelentkezését, akik Magyarország államhatárának védelmére elhivatottak, és szerződéses határvadászként tagjai lennének a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredének.

Bővebb tájékoztatás érhető el a https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes oldalon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában