Kék hírek

2023.04.11. 12:51

Őrizetbe vették a rendőrök a fehértói dílert

A kiskunhalasi rendőrök pár órán belül elfogták a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfit és átkutatták az otthonát, ahol növényi származékot találtak.

Baon.hu

Forrás: police.hu

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság járőrei megállítottak egy személyautót a halas egyik utcájában szombaton éjjel fél 1-kor. A sofőrt és az utasokat ellenőrizték, a ruházatátvizsgálás során pedig kábítószer gyanús anyagot találtak kettejüknél. Egy 26 éves és egy 35 éves férfit előállítottak és kihallgattak kábítószer birtoklása miatt – írja a police.hu.

A gyors nyomozati munka eredményeként, mire a nap felkelt már a dílert is felkutatták, és elfogták az otthonában. A 35 éves férfi kunfehértói házát átkutatták az egyenruhások és 30 gramm növényi törmeléket foglaltak le. A férfit kábítószer-kereskedelem bűntettének gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezik a letartóztatását. Az ügyet szakértő bevonásával vizsgálják a rendőrök.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában