Kék hírek

2023.04.27. 08:40

Bicskával fenyegettek meg egy fiút Kecskeméten

Az iskolából tartott hazafelé egy 14 éves fiú a napokban, amikor az útját egy férfi keresztezte, aki pénzt kért tőle, majd amikor nem kapott, agresszívvá vált.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Először csak követelőzött, végül viszont azzal fenyegette meg a gyereket, hogy elvágja a torkát a bicskájával, ha nem ad neki pénzt. A rémült fiú átadta neki a tárcájában lévő 2000 forintot és elfutott. Az esetről értesítette az édesapját, aki hívta a vármegyeszékhely rendőreit – írja a police.hu.

A rendőrök rögtön munkához láttak: beszerezték a környék kameráinak felvételeit és tanúkat kutattak, valamint adatot gyűjtöttek. Munkájuk eredményeként hamar beazonosították a feltételezett elkövetőt. Épp indulni készültek, hogy felkutassák a rablót, amikor a Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának egyik munkatársa meglátta az utca túloldalán biciklizni. A szemfüles rendőr a feltételezett elkövető nyomába eredt: futva követte, közben kollégáit is értesítette. A férfit pár sarokkal később sikerült megállítani és őrizetbe venni. Az esettel kapcsolatban gyanúsítottként hallgatták ki a 36 éves helybélit és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában