Bányai Júlia Gimnázium

2023.04.21. 09:01

Az internetes zaklatásról beszélgetett a szülőkkel a rendőrség Kecskeméten

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársa az internetes zaklatásokról, a korosztályra gyakorolt hatásáról, megakadályozási lehetőségeiről beszélgetett a szülőkkel.

baon.hu

Közel százan voltak kíváncsiak a rendezvényre

Forrás: police.hu

Az Iskola Rendőre program keretében csütörtökön a főkapitányság szakelőadója, Liptai Linda címzetes rendőr őrnagy a kecskeméti Bányai Júlia Gimnáziumban járt szülői értekezleten – írja a police.hu.

A konzultációt gondolatébresztőnek szánták az ötödik és hatodik osztályos tanulók szüleinek, hiszen az internetbiztonság – ezen belül a cyberbullying, azaz az internetes zaklatás – témakörében fontos a felnőttek felelőssége.

A megjelentek Dr. Krasznay Csaba – a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense, az Eötvös József Kutatóközpont Kiberbiztonsági Kutatóintézetének vezetője – előadását nagy érdeklődéssel hallgatták. A téma aktualitását és fontosságát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy közel százan voltak kíváncsiak a rendezvényre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában