Kék hírek

2023.03.13. 12:24

Parkoló autónak ütközött, majd elsodort egy gyalogost a részeg sofőr Kecskeméten

Kecskeméten, a Lombos utcában haladt személyautóval egy férfi a napokban, amikor előzni kezdett egy úttest szélén parkoló autót.

baon.hu

Forrás: police.hu

A manőver során a sofőr nem jól mérte fel a két autó távolságát és még az előzés megkezdésekor nekiütközött a parkoló jármű hátuljának. Ezután átsodródott a szemközti sávba, ahol elsodorta az egyik visszapillantó tükörrel az úton áthaladó 70 éves gyalogost. A baleset után a sofőr elhajtott anélkül, hogy meggyőződött volna arról, hogy senki sem sérült meg.  Menekülés közben még egy oszlopnak is nekiütközött, hátrahagyta a járművet, és gyalog ment tovább. A balesetben érintett gyalogos szerencsére csak könnyebben sérült – írja a police.hu.

A vármegyeszékhely rendőrei azonnal elkezdték felkutatni a sorőrt, majd tegnap el is fogták. Az 54 éves helybélit őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt. Kihallgatásán arra is fény derült, hogy ittas volt a történtekkor. A rendőrök előterjesztést tettek a letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában