Kék hírek

2023.03.07. 10:41

Munkagépeket és pénzt is lopott a keceli tolvaj, de egy valamivel nem számolt

A kameráknak köszönhetően pár órán belül beazonosították a rendőrök azt a 25 éves keceli férfit, aki a gyanújuk szerint munkagépeket és pénzt lopott az egyik telephelyről.

baon.hu

Fotó: Shutterstock.com/illusztráció

Bejelentést kaptak a kiskőrösi rendőrök pénteken reggel, miszerint az egyik keceli telephelyre betört, és több munkagépet, valamint 100 ezer forintot is elvitt egy ismeretlen. A tolvaj a gyanú szerint a kerítésen átmászva jutott be a telekre, majd felfeszítette a raktár ajtaját, hogy hozzájusson a több százezer forint értékű szerszámokhoz. Az udvarban parkoló egyik járművet nyitva találta, onnan tett szert a pénzre – közölte a rendőrség.

A nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek és beszerezték a környék kamerafelvételeit, aminek az eredményeként pár órán belül beazonosították a feltételezett elkövetőt. Ezután a gyanúsított lakására vonultak, ahol három, feltehetőleg lopott kerékpárt is találtak, így ezeket lefoglalták. A 25 éves helybéli férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aminek során elismerte mind a szerszámgépek, mind a kerékpárok lopását. A kiskőrösi nyomozók vizsgálják, hogy elkövetett-e más bűncselekményeket is a férfi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában