52-es főút

2023.02.28. 08:33

Két személyautó ütközött össze Kecskemétnél, a helyszínre a mentők is kivonultak – galériával, frissítve

A kedd reggeli baleset az 52-es főúton történt, Kecskemétnél.

baon.hu

Egy ember sérült meg a balesetben

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (9:53)

Egy ember sérült meg, amikor két autó ütközött össze Kecskemét határában, az 52-es főúton. Solt felől haladt a Suzuki, amikor neki balról egy földútról kihajtott elé egy Mercedes, és összeütköztek. Egy ott lakó szemtanú elmondása szerint a Suzukiban egy nő ült, aki megsérült. Ő az út szélére leült, a szemtanú vitt neki plédet és vizet is, illetve megkérdezte tőle, hogy hozzon-e neki fájdalomcsillapítót. A hidegben ülő nő a lábát és a mellkasát fájlalta, őt a kiérkező mentők kórházba szállították. Úgy tudjuk, hogy a Mercedesben ülő férfi és nő nem sérült meg. A kiérkező tűzoltók az összetört Suzukit áramtalanították, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A baleset miatt teljes útzár volt érvényben, emiatt hosszú kocsisor torlódott fel mindkét irányban.

Korábban írtuk:

Összeütközött két személyautó az 52-es főúton, Kecskemét közelében, a 7. kilométernél. A műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik gépkocsit. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – közölte a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában