Kék hírek

2023.02.27. 15:38

Kecskeméten és Kiskunfélegyházán toboroztak a rendőrök

Előző héten is ellátogattak több Bács-Kiskun vármegyei településre a rendőrök, hogy válaszoljanak a hivatás iránt érdeklődők kérdéseire.

baon.hu

Forrás: police.hu

A Bács-Kiskun vármegyei toborzók előző héten Kecskeméten, a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Osztályán, a Malom Központban és a Tesco áruházban fogadták az érdeklődőket. Az egyenruhások a határvadász, a járőr és az iskolaőr felvételi eljárásról, valamint a várható szolgálati feladatokról tartottak tájékoztatót. Eközben Kunszentmiklósón, a Tesco Áruházban is toboroztak a rendőrök. Az egyenruhások vártak minden hivatás iránt érdeklődőt és válaszoltak a kérdéseikre, valamint figyelemfelhívó, tájékoztató plakátokat helyeztek el a település több pontján, melyek információkat nyújtanak az egyes szakterületeket érintő jogviszonyról – írja a police.hu.

A képzéssel kapcsolatban ide kattintva informálódhatnak

A Legyél Te is Rendőr Facebook – oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a vármegye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában