Frissítve

2022.12.19. 16:49

Karambol Kecskemétnél: a balesetben egy csecsemő is megsérült – galériával

Hárman sérültek meg – köztük egy hónapos baba is –, amikor személykocsi és kisteherautó ütközött össze Kecskeméten hétfő délután. A baleset a 44-es főút és Mártírok útja kereszteződésénél történt.

baon.hu / Donka Ferenc

Az ütközés miatt mind a két autó az árokba borult

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (21.21):

A helyszínen a kisteherautó vezetője azt mondta, hogy ő a repülőtér felől haladt, amikor neki jobbról a STOP táblát figyelmen kívül hagyva, nagy sebességgel kihajtott elé a személykocsi és összeütköztek. Mindkét jármű az árokba csapódott, a kisteherautó fel is borult. Információink szerint a személygépkocsit vezető idős férfi, egy nő, valamint egy egyhónapos baba sérült meg a nagy erejű ütközésben. Közülük kettő embert a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki, majd mindhármukat súlyos sérülésekkel a mentők kórházba szállították. A vétlen kisteherautó vezetője kisebb zúzódásokkal megúszta a karambolt. A helyszínelés és a mentés idejére teljesen lezárták az érintett útszakaszt. Úgy tudjuk, hogy ebben a kereszteződésben már több baleset is történt az elsőbbség meg nem adása miatt. 

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

(17.40):

A személyautóban hárman utaztak ők mindhárman megsérültek, közülük egy csecsemő is. A teherautóban egy ember utazott, őt jelenleg a helyszínen vizsgálják a mentők. Az érintett útszakaszon teljes útzár mellett zajlik helyszínelés – tudtuk meg Hürkecz Zoltántól, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

Korábban írtuk:

Összeütközött egy személyautó és egy kisteherautó a 44-es főút 4-es kilométerénél, Kecskemét határában, a Mártírok útja kereszteződésénél. A kecskeméti hivatásos tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, két embert feszítővágóval szabadítottak ki az autóból. A balesethez a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszt a mentés idejére lezárták – közölte a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában