Bács-Kiskun megyei összefoglaló

2022.11.09. 08:29

Egy ember keze terményszállító csigába szorult, a tűzoltók szabadították ki

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Közvilágítási oszlopnak ütközött egy személyautó kedden délután Kecskeméten, a Csalánosi úton. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, az áramszolgáltató szakembereit értesítették, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők egy embert vizsgáltak a helyszínen – közölte a bacs.katasztrofavedelem.hu.

Egy családi ház kazánházában a kazán mellett lévő tűzifa és gyújtós égett, kedden délután Kecelen, a Szabó utcában. A keceli önkormányzati és a kiskőrösi hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Egy ember keze terményszállító csigába szorult kedden, kora este egy Bugac külterületén lévő gazdaságban. A bugaci önkéntes és a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a sérült kezét gyorsdaraboló és kéziszerszámok segítségével kiszabadították, majd a férfit átadták a mentőknek.  

Kedden egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában