Nem jogerős ítélet

2022.10.20. 14:59

Zaklatta és ököllel arcon ütötte volt barátnőjét egy halasi férfi

A Kiskunhalasi Járásbíróság 1 év 2 hónap börtönre és 2 év közügyektől eltiltásra ítélt egy 29 éves kiskunhalasi férfit, akivel szemben testi sértés és zaklatás miatt emelt vádat a Kiskunhalasi Járási Ügyészség.

baon.hu

Fotó: shutterstock.com/illusztráció

A férfi 2021. május 2. napján Kiskunhalason az egyik utcában szóváltásba keveredett volt barátnőjével, akit többször felpofozott, majd a hajánál fogva több alkalommal nagy erővel egy falnak lökött. A nő összeesett, térdre rogyott amikor a férfi a gyomrába térdelt, majd ököllel arcon ütötte. Ennek következtében a nő 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett el, műtéti ellátásra szorult – írja a birosag.hu.

A férfi az esetet követően folyamatosan hívogatta a nőt, illetve SMS üzeneteket küldött neki, valamint felkereste őt a lakásán és több alkalommal megfenyegette azzal, hogy ismét megveri.

A férfivel szemben távoltartást rendeltek el, azonban ezalatt is többször felhívta telefonon a nőt, illetve üzenetekben is megfenyegette.
Az ítélet nem jogerős, mert a férfi és védője fellebbezést jelentettek be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában