Vádemelés

2022.10.25. 08:45

Többszörös csonttörés lett a jánoshalmi farsangi bál vége

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt vádat emelt egy jánoshalmi férfival szemben, aki a farsangi bálon szóváltásba keveredett egy másik társasággal, amelynek egyik férfi tagját ismeretlen társaival együtt a földre rántotta, fojtogatni kezdte, végül úgy összerugdosta, hogy a szegycsontja és az orra eltört.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com/illusztráció

Dr. Négyessyné dr. Bodó Marianna, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség sajtószóvivője elmondta, a jánoshalmi férfi – az ügy vádlottja – idén február 26-án este a farsangi bálon szórakozott barátai társaságában Jánoshalma külterületén egy tanyán. Az éjféli órákban a vádlott a tanya udvarán szóváltásba keveredett egy másik társaság tagjaival, köztük a vele egy településről származó férfival. A kialakult konfliktus miatt a sértett és a társaságában lévő személyek jobbnak látták távozni, ezért hazaindultak, amikor a vádlott a kerítésen átugorva utolérte őket és azonnal dulakodni kezdett a sértettel. Fojtogatta, majd földre rántotta őt, miközben további két ismeretlen is csatlakozott hozzá és közösen kezdték rugdosni a földön fekvő férfit.

Végül a jelenlévő vendégek szedték le a támadókat a vérző sértettről. A bántalmazás következtében a sértett 8 napon túl gyógyuló szegycsont és orrcsont törést szenvedett.

Az ügyészség a férfit súlyos testi sértés bűntettével vádolja. Bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában