Galériával / Frissítve

2022.09.21. 09:31

Halálos baleset: kerékpárost gázolt egy kamion az 53-ason, Pirtón

Elgázolt egy kerékpárost egy kamion szerda reggel Pirtó belterületén szerda reggel. A balesetben egy 57 éves asszony hunyt el.

baon.hu / Pozsgai Ákos

A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítve (12.57):

Helyszíni információink szerint egy telephelyről akart kikanyarodni egy kamion az 53-as főútra, a forgalom miatt azonban megállt az út szélénél, keresztben az út mellett lévő kerékpárúton. Úgy tudjuk, hogy a kerékpáros ekkor érkezett, de nem várta meg, hogy a kamion kihajtson a főútra, hanem a kerékpárját tolva ki akarta kerülni, éppen a kamion előtt volt a főúton, amikor a szerelvény elindult és maga alá gyűrte és több méteren át vonszolta. A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az asszonyt, aki a helyszínen életét vesztette. 

A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Korábban írtuk:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint szerda 8 óra 30 perc körül az 53-as számú főút 46-os kilométerénél, Pirtó belterületén,  egy kamionos elütött egy kerékpáros nőt – közölte a rendőrség.

A katasztrófavédelem szerint az eset során a biciklis a jármű alá szorult, a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók emelőpárnával avatkoztak be.

Az 57 éves asszony a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni a környező utcákban lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában