Elismerések

2022.08.21. 19:30

Rendőröket jutalmaztak a kecskeméti gyűlésen

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a múlt pénteki ünnepi állománygyűlésen jutalmakat adott át a megyei munkatársaknak.

Tapodi Kálmán

Jászai Zoltán (jobbról).

Forrás: police.hu

Magyarország belügyminisztere az állami ünnepünk alkalmából tanácsosi címet adományozott Márton Attila ezredesnek, a megyei rendőr-főkapitányság gazdasági rendőrfőkapitány-helyettesének. 

Jászai Zoltán ezredesnek, rendőrségi főtanácsosnak, a főkapitányság hivatalvezetőjének a hivatásos állományában töltött 40 éves szolgálata és eredményes munkája elismeréséül szolgálati jelet adományozott a belügyminiszter. 

Balogh János altábornagy, országos rendőrfőkapitány a rendőrség két munkatársát pénzjutalomban részesítette, három aktív állományú és egy nyugállományú rendőrt soron kívül magasabb rendfokozatba léptetett elő. 

A belügyminiszter egy rendőrnek kerek évfordulója alkalmából emléktárgyat adományozott. 

Az Országos Polgárőr Szövetség Polgárőr Érdemkereszt bronz fokozata elismerésben részesítette Liliom Gábor főtörzszászlóst, rendőrségi tanácsost, a Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség szolgálatparancsnokát. 

Dávid Károly vezérőrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a szakterületén nyújtott kiemelkedő tevékenységéért huszonöt hivatásos rendőrt, nyolc rendvédelmi igazgatási alkalmazottat és három munkavállalót elismerésben és jutalomban részesített. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában