Frissítve / Galériával

2022.07.11. 15:59

Négy autó szenvedett ráfutásos balesetet az M5-ös autópályán, Lajosmizsénél

Ráfutásos baleset történt az M5-ösön, Lajosmizsénél hétfő délután.

baon.hu / Donka Ferenc

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (18.55):

Információink szerint Szeged felé haladtak az autók, amikor az útfelújítás miatt feltorlódott a kocsisor, emiatt lelassultak, de az utolsóként érkező fehér színű autó nekiütközött az előtte lévő fekete járműnek, amiben vendégmunkások ültek, majd ezt nekitolta az előtte lévő másik két járműnek is. Úgy tudjuk, hogy a balesetben senki nem sérült meg, a gépjárművek a belső sávban álltak meg. A kiérkező lajosmizsei tűzoltók áramtalanították a belső sávban lévő járműveket. A forgalom egy ideig csak a külső sávban haladhatott Szeged felé az érintett útszakaszon, ami miatt jelentős torlódás alakult ki. 

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Vasárnap szintén az M5-ösön Kiskunfélegyháza határában történt baleset, akkor vendégmunkások ütköztek az autópálya fenntartó kocsijának.

Korábban írtuk:

Négy gépkocsi szenvedett ráfutásos balesetet az M5-ös autópálya 67-es kilométerszelvényénél, Lajosmizse térségében, a Szeged felé vezető irányban. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók áramtalanították a belső sávban álló járműveket. A forgalom a külső sávban halad az érintett útszakaszon – közölte a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában