Galériával

2022.07.11. 11:25

Ittasan karambolozott Halason egy helyi sofőr, épp egy fix traffipax előtt

Egy német rendszámú Mercedesnek üközött vasárnap este Suzukijával egy halasi férfi, akiről a helyszínen kiderült, hogy ittasan vezette autóját.

Pozsgai Ákos

A balesetben senki nem sérült meg

Fotó: Pozsgai Ákos

A baleset az 53-as főút belterületi szakaszán, a Fejérföld úton történt a sebességmérő kamerarendszer előtt. A Mercedes vezetőjének elmondása szerint a szemből érkező Suzuki elkezdett cikázni előtte, majd áttért a felezővonalon és oldalról nekik csapódott.

Személyi sérülés nem történt, az ütközés erejétől azonban a Suzuki bal leső kereke kitört és a Mercedes karosszériája és futóműve is sérült. A helyszínre riasztott kiskunhalasi hivatásos tűzoltók áramtalanították a Suzukit. A rendőri igazoltatás során a balesetet okozó, Suzukit vezető kiskunhalasi férfinél felmerült az ittasság gyanúja, akit vér-és vizeletvételre előállítottak. A baleset pontos körülményeit a halasi rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában