Galériával

2022.07.19. 22:06

Bács-Kiskun megyei tűzoltókat is riasztottak a Csongrád-Csanád megyei tűzhöz

Szeged határában és Tiszasziget mellett is felcsaptak a lángok kedden, a tűzhöz több Bács-Kiskun megyei tűzoltó egység is kivonult.

Pozsgai Ákos

Több Bács megyei tűzoltó egység is a helyszínre vonult

Fotó: Pozsgai Ákos

Több mint tíz hektáron égett a nádas és bokros terület Szeged-Kiskundorozsma határában. A lángokat nagy erőkkel oltották a tűzoltók, a helyszínre riasztották a szegedi, rúzsai, a hódmezővásárhelyi, a makói, a szentesi, a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltókat, továbbá a sándorfalvai gyorsbeavatkozót, a bástyai kutató-mentőcsoportot, a mórahalmi, a kisteleki és a Tisza önkéntes tűzoltó egyesület tűzoltóit.

Az érintett területen hosszú utómunkálatokra lehet számítani, a végleges oltás várhatóan a következő napra is áthúzódik. A rajok a még foltokban fellángoló, izzó részeket felkutatják és eloltják.

A kiskunhalasi és a kiskunmajsai hivatásos tűzoltók Tiszasziget mellett keletkezett tűznél segítették a Csongrád-Csanád megyei tűzoltók munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában