Frissítve / Galériával

2022.06.19. 13:37

Több mázsa káposzta szóródott szét az M5-ösön történt balesetben

Több mázsa káposzta szóródott szét az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza határában, amikor két kisteherautó ütközött össze, majd a feltorlódott kocsisorban újabb két autó ütközött vasárnap délután.

baon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (16.39):

Információink szerint Budapest felé haladt a káposztát szállító kisteherautó, amikor a forgalomkorlátozás miatt megállt, de a mögötte érkező bolgár kisteherautó nagy sebességgel belecsapódott. A nagy erejű ütközéstől az álló jármű az oldalára borult és több mázsa káposzta szóródott szét. Úgy tudjuk, hogy a két járműben csak a sofőrök ültek, ők nem sérültek meg, de mindkét kisteherautó totálkárosra tört. A forgalomkorlátozás miatt amúgy is nagy torlódás volt az érintett szakaszon, ami a baleset miatt még inkább hatalmasra nőtt. Ebben a feltorlódott kocsisorban újabb két autó ütközött, itt személyi sérülés nem történt.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Korábban írtuk:

Két kisteherautó ütközött össze az M5-ös autópálya 112-es kilométerénél, Kiskunfélegyháza közelében, a főváros felé vezető oldalon. A balesethez riasztott kiskunfélegyházai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom – közölte a katasztrófavédelem. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!