Galériával

2022.06.24. 11:32

Mentősök oltották el az égő olajat egy panellakásban Halason

Füstmérgezés gyanújával szállítottak a mentők egy idős férfit kórházba Kiskunhalason. A férfi Kuruc vitézek téri lakásában keletkezett tűz, egy a tűzhelyen felejtett olaj kapott lángra, amit az éppen a közelben járó mentők oltottak el.

Pozsgai Ákos

Az idős férfit füstmérgezés gyanújával kórházba szállították Fotó: Pozsgai Ákos

Fotó:

Helyszíni információink szerint az egyik lakó értesítette a tűzoltókat, aki észlelte a lakásból szivárgó füstöt a Kuruc vitézek tere 12. szám alatti lépcsőházban. Egy a közelben járó mentőautó személyzete is észlelte az esetet és azonnal beavatkoztak. A mentőautóban található poroltó készülékkel mentek a lépcsőházba, miután bejutottak a lakásba, mire a tűzoltók kiérkeztek, a tűzhelyen felejtett égő olajat eloltották.

A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók elismeréssel szóltak a mentős kollégáik gyors és szakszerű közbeavatkozásáról, a bácsit kihozták a lakásból és a lépcsőház előtt egy padra ültették. Úgy tudjuk, felmerült a füstmérgezés gyanúja, ezért a helyszíni ellátást követően a mentők kórházba szállították. A tűzoltók átszellőztették a lakást, később az idős férfi hozzátartozói is megérkeztek.

My Website

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában