Bűnügy

2022.06.13. 09:48

Lopni ment egy kecskeméti benzinkútra az izsáki férfi, tetten érték

A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei a helyszínen értek tettek egy férfit, aki benzinkút, büfé és presszó feltörésével gyanúsítható.

baon.hu

Fotó: police.hu

Vasárnap kora hajnalban bejelentés érkezett a rendőrségre, mely szerint az egyik kecskeméti benzinkút riasztója betörést jelez. A járőrök azonnal a megadott címre mentek, ahol elfogtak egy 25 éves izsáki lakost. A férfi először egy fémrúd segítségével próbálta meg felfeszíteni a shop fotocellás ajtaját. Amikor nem járt sikerrel, betörte az ajtó melletti üveget, és azon keresztül ment be az üzletbe, ahol vandál módon kutatott át mindent. Végül alig 6 ezer forintnyi aprópénzt vett magához elfogása előtt – közölte a rendőrség.

A nyomozók azt gyanítják, hogy a férfi további két betörést is elkövetett. Április közepén egy presszó hátsó ajtaját rúgta be, és 100 ezer forintot zsákmányolt. Május 1-jén pedig egy büfé ablakát nyomta be, és a rácson keresztül próbálta megkaparintani a kasszában lévő pénzt, de ez alkalommal nem járt sikerrel.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a jelenleg három lopással gyanúsítható fiatalembert kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. Közben azt is vizsgálják, hogy az elmúlt időszakban más, hasonló jellegű bűncselekményt elkövethetett-e a gyanúsított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában