Kék hírek

2022.05.05. 17:31

Előkerült Mihály László Antal

A hódmezővásárhelyi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 76 éves férfi megtalálásában. A rendőrség közlése szerint a férfi bárhol tartózkodhat az országban.

Baon.hu

Fotó: police.hu

Frissítve:

A rendőrség tájékoztatása szerint előkerült Mihály László Antal.

Korábban írtuk:

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság 06030-157/27/2022. számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Mihály László Antal eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 76 éves férfi 2022. május 4-én kora este, budapesti tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Mihály László Antal 170 centiméter magas, átlagos testalkatú. Haja ősz. Eltűnésekor kék farmernadrágot és kabátot, kockás inget, valamint piros sportcipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon – adta hírül a police.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!