Kiskunhalas

2022.03.02. 10:20

Bordáit törte és eszméletlenre verte volt élettársát

Kapcsolati erőszak bűntette miatt vádat emelt a Kiskunhalasi Járási Ügyészség egy férfival szemben, aki tavaly nyáron részegen, éjjel rátört volt élettársára és ököllel addig ütötte a nőt, míg eszméletét nem veszítette.

Hraskó István

Fotó: Shutterstock.com/illusztráció

Dr. Négyessyné dr. Bodó Marianna, a megyei főügyészség helyettes szóvivője elmondta: a vádlott 2020 végétől 2021 júniusáig együtt élt a sértettel egy Kiskunhalas környéki tanyán. Részegen rendszeresen bántalmazta az asszonyt, tenyérrel vagy ököllel ütötte meg, de olyan is előfordult, hogy lefejelte. Emiatt az élettársi kapcsolatuk 2021 nyarán véget ért és a nő először a lányához, majd a községben albérletbe költözött.

2021. július 19-én késő este a vádlott – ismét ittasan – elment a nő albérletéhez, és a zárt kapun átugorva, az ajtót benyomva a sértett lakásába is bejutott. Ott először szidalmazni kezdte, majd 

testszerte ököllel addig ütlegelte a nőt, míg eszméletét nem veszítette. A vádlott ezután a többszörös bordatörést szenvedett, vérző asszonyt magára hagyta és elmenekült.Az ügyészség a férfit súlyos testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntettével vádolja, ezért vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozza. Bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság hoz döntést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában