Kék hírek

2022.01.08. 13:13

Tűz ütött ki a Kalocsai Fűszerpaprika Zrt. egyik régi malomépületében

A lángok az őrlő helyiségben csaptak fel szombaton.

baon.hu

Fotó: Illusztráció/shutterstock.com

Frissítés (13:57):

A katasztrófavédelem közlése szerint egy használaton kívüli gépen keletkezett tűz a malom egyik régi épületében. A lángokat a város hivatásos tűzoltói két vízsugárral elfojtották. A rajok az utómunkálatokat végzik, hőkamerával átvizsgálták az épületet, korábban pedig átszellőztették a füsttel telítődött szinteket.

 

Frissítés (13:35):

Helyszíni tudósítónk elmondása szerint az Alkotmány utcai paprikamalom őrlő helyiségében keletkezett, erős füstöt kibocsátó tűzfészek miatt riasztották a tűzoltókat. Személyi sérülés nem történt.

Korábban írtuk:

Tűz keletkezett egy kalocsai malom őrlő helyiségében, az Alkotmány utcában, szombaton — tájékoztatott a katasztrófavédelem. A lángokat két vízsugárral a város hivatásos tűzoltói elfojtották. A munkálatokba bekapcsolódtak a solti és a kiskőrösi hivatásos tűzoltók is. A rajok most azt vizsgálják, a zárt rendszerben működő malom más részeire továbbterjedt-e a tűz, emellett átszellőztetik a füsttel telítődött szinteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában