Lezárt akta

2022.01.27. 13:28

Boxerrel ütötte barátját egy kecskeméti nő

Minden előzetes szóváltás nélkül esett ivócimborájának egy 48 éves asszony. Az ütlegelésnél boxert használt, amit a kiérkező rendőrök lefoglaltak, és előállították a nőt. A súlyos testi sértés miatt folytatott eljárást befejezték a nyomozók és vádemelést javasolnak.

Baon.hu

Fotó: illusztráció

Az egyik kecskeméti parkban sétálgatott egy szabadnapos városrendész tavaly október elején, amikor jajveszékelésére lett figyelmes, ezért a bajbajutott segítségére sietett. Mikor közelebb ért egy nőt és egy arcát fájlaló férfit talált. A rendész értesítette a rendőrséget és a mentőszolgálat munkatársait – írja a police.hu.

A helyszínre érkező járőrök számára kiderült, hogy a férfi és a nő régóta ismerik egymást. Elmondták, hogy napközben összetalálkoztak és úgy döntöttek, hogy együtt töltik a napot. Egy parkban italoztak, amikor minden előzetes konfliktus nélkül, a nő valamiért úgy döntött, hogy bántalmazza ivócimboráját. Az egyenruhások egy fém boxert találtak az asszonynál, amivel a férfi sérüléseit okozhatta. A közbiztonságra veszélyes eszközt lefoglalták a rendőrök, a bántalmazót pedig előállították. A férfi 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A 48 éves gyanúsított kihallgatásán nem tudott magyarázatot adni tettére, de elmondása szerint nagyon megbánta. A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói az ügy vizsgálatát befejezték, és az iratokat megküldték az illetékes ügyészség részére.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!