Kék hírek

2021.12.21. 09:59

Hétfőn több embert is előállítottak a rendőrök

Az elmúlt nap eseményei.

baon.hu

Fotó: police.hu

Hétfőn a nyomozók és járőrök 3 személyt fogtak el, és további 11 előállításáról intézkedtek. Nyolc fő bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható – közölte a rendőrség.

A kecskeméti rendőrök sikkasztás miatt őrizetbe vettek egy 26 éves helybélit, akiről már korábban bebizonyosodott, hogy egy dohánybolt alkalmazottjaként pénzt vett ki a kasszából, és azzal sajátjaként rendelkezett. Az is kiderült, hogy a nő 26 alkalommal az érkezett dohányterméknél kevesebbet vételezett be, a különbözetet pedig eltette magának. De szeszes italokat is sikkasztott az alkalmazott, aki több mint 10 millió forint kárt okozott. A nyomozók kezdeményezték a gyanúsított letartóztatását.

Az elmúlt 24 órában 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 12 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Két gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel céljából állítottak elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában