galériával / videóval

2021.11.27. 09:28

Bács-Kiskun megyei drogkereskedőkre csaptak le a TEK-esek

A bajai rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének bevonásával hajtottak végre drograzziát három településen. Az összehangolt akció során nyolc férfit állítottak elő, közülük hetet őrizetbe is vettek.

baon.hu

Forrás: Terrorelhárítási Központ

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozói a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységével és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival együttműködve hajtottak végre összehangolt akciót csütörtökön. A nyomozás egy lakossági bejelentés alapján indult, miszerint Baján egy banda kábítószert árul és fogyaszt – írja a police.hu.

A feltételezett elkövetőkre egy időben, három településen csaptak le az egyenruhások: Baján, Siklóson és Érsekhalmán. A házkutatásnál 50 gramm kábítószergyanús anyagot, 10 tablettát, fogyasztásukhoz használható eszközöket, 2 lőfegyvert, riasztófegyvert, lőszereket, valamint készpénzt találtak és foglaltak le.

Az akció eredményeként 8 embert állítottak elő a Bajai Rendőrkapitányságra, akik a gyanú szerint kábítószer beszerzésével és értékesítésével foglalkoztak. Az ezzel járó feladatokat egymás között felosztva, előzetes megállapodás alapján végezték.

A banda egyik tagját kábítószer birtoklása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, míg a másik hét férfit bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt vették őrizetbe. A nyomozók kezdeményezik a letartóztatásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában