galériával / frissítve

2021.10.30. 20:52

Összeütközött két autó Kunfehértó határában

Autószállító utánfutót vontató kisbusz és egy személyautó ütközött össze szombat este.

baon.hu / Pozsgai Ákos

a20211030_baleset-kunfeherto_PA_PN

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítve (10.31. 07:05):

Helyszíni információink szerint egy Suzuki hajtott ki a település felől az 5412-es útra egy Kiskunhalas felől érkező trélert vontató román rendszámú mikrobusz elé. A Suzuki vezetőjét a mikrobusz utasai emelték ki az összetört kocsiból, Kiskunhalasról és Jánoshalmáról érkezett egy-egy mentőautó balesethez.

Úgy tudjuk, hogy a Suzukiban a sofőrön kívül más nem ült, a járművet vezető fiatal férfit súlyos sérülésekkel szállították a kiskunhalasi kórház traumatológiai osztályára. A mikrobuszban utazók közül senki nem sérült meg.

A rendőrség a mentés idejére teljes szélességében lezárta az utat, majd rendőri irányítás mellett félpályán, váltakozó irányban megindult a forgalom.

A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Korábban írtuk:

A karambol Kunfehértó határában, az 5412-es úton, a Rákóczi utcai kereszteződésnél történt – tájékoztatott a katasztrófavédelem. A balesethez a kiskunhalas hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek áramtalanították a járműveket. A mentők is a helyszínre érkeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában