kiskunhalas / kiskunfélegyháza

2021.09.22. 16:55

Színházi előadással hívták fel a figyelmet a bűnmegelőzés fontosságára

Kiskunhalasra látogatott el a félegyházi bűnmegelőzési előadás. Színházi előadásukban a cyberbullying-ot, a káros szenvedélyeket, valamint a diszkriminációt dolgozták fel.

baon.hu

Forrás: police.hu

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával Kiskunfélegyházán létrejött 2019-ben a Kamasztanból Jeles ifjúsági kortárs segítői előadás – áll a rendőrségi közleményben.

Mint írják, a kiskunfélegyházi amatőr (15-21 év közötti) színészek ezúttal Kiskunhalasra látogattak, ahol a Városi Tanévnyitó elnevezésű színházi előadásban a cyberbullying-ot, a káros szenvedélyeket, valamint a diszkriminációt dolgozták fel.

Fotó: police.hu

Az előadások között a kiskunfélegyházi bűnmegelőzési referense – dr. Horváth-Rekedt Gréta r. főhadnagy – beszélgetett a nézőkkel, megtörtént példákkal támasztotta alá az eljátszott témákat. Az előadás megszervezését Kiskunhalas Város Önkormányzatának, a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságnak, illetve a Kiskunhalasi Kábítószerügyi Egyeztető Fórumnak (KEF) köszönhető.

Fotó: police.hu

Az előadást Kiskunhalasi Város alpolgármestere Kuris István László, illetve a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vezetője dr. Vaslóczki Ferenc r. alezredes nyitotta meg.

Az eseményen gondolatébresztő bűnmegelőzési információkat mondott Farkasné Wodring Zsuzsanna c. r. őrnagy, bűnmegelőzési főelőadó, a KEF társelnöke. Az előadást délelőtt a 8. osztályos általános iskolások, délután pedig a középiskolások tekinthették meg.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában