kecskemét

2021.09.06. 12:49

Másfél nap alatt négy aranyláncot lopott el idős sértettektől

Továbbra is letartóztatásban van az a 30 éves kecskeméti férfi, aki alig másfél nap alatt négy aranyláncot zsákmányolt idős sértettektől.

baon.hu

Forrás: shutterstock

Fotó: Shutterstock

Kecskeméten 2021. június 18-án és 19-én négy, egymáshoz kísértetiesen hasonlító bűncselekmény történt. Minden esetben egy ismeretlen volt az elkövető, aki gyanútlan, idős asszonyokhoz ment oda különféle ürüggyel, majd hirtelen letépte az aranyláncot a nők nyakából – áll a rendőrségi közleményben.

Mint írják, a nyomozók a térfigyelő kamerák felvételeinek segítségével rövid időn belül azonosították a feltételezett tettest, aki ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki. A 30 éves O. Rudolfot alig két nap alatt elfogták és őrizetbe vették. A helybéliről időközben kiderült, hogy lopási szándékkal egy boltba is bemászott, ám amikor tetten érték, a helyszínről elmenekült.

A lopással és kifosztással gyanúsított férfi ügyében a Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást befejezte. A keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségre.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában