frissítve

2021.09.25. 18:07

Autóval ütközött egy személyvonat Bácsalmáson

Gépkocsival ütközött egy személyvonat szombat délután Bácsalmáson, a Backnang úti vasúti átjáróban – közölte a katasztrófavédelem. 

baon.hu

A Budapest-Cegléd vonalon utasforgalmi próbaüzemben elindított első emeletes KISS motorvonat halad Ceglédbercell határában

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

Frissítve (19:56):

19:20-ra befejeződött a baleseti helyszínelés, így ismét közlekedhetnek a vonatok Bácsalmás és Mélykút között. Baja-Kiskunhalas-Kiskunfélegyháza között éjszakáig helyreállhat a menetrend szerinti közlekedés.

A Kecskemétről Bajára 19:21-kor elindult (7801-es számú) InterRégió vonat már teljes útvonalon közlekedik.

Korábban írtuk:

A Kecskemétről Bajára szombaton 15:21 órakor elindult (7803-as számú) InterRégió vonattal egy személyautó ütközött Bácsalmás és Mélykút között – írja a mavcsoport.hu. A balesetben senki nem sérült meg. Az átjáróban a fénysorompó jól működött, pirosat jelzett.

A helyszínelés végéig – várhatóan éjszakáig – szünetel a közlekedés ezen a szakaszon, emiatt a vasúttársaság pótlóbuszt rendel a Mélykút és Baja közötti szakaszra a néhány esti, késő esti vonat helyett. Baja-Kiskunhalas-Kiskunfélegyháza között közlekedő vonatok esetében hosszabb eljutási időre kell számítani.

A balesethez a város önkormányzati tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a személygépkocsit. Az érintett útszakaszon rendőri irányítás mellett halad a forgalom – derül ki a katasztrofavedelem.hu oldalról.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában