kiskunhalas / galériával

2021.08.27. 10:20

Segítségnyújtás nélkül hajtott tovább a kisteherautó vezetője

Csütörtökön, a kora reggeli órákban történt a baleset Kiskunhalason, a Kopolyai út és a Mártírok útja kereszteződésében, alig néhány méterre a helyi rendőrkapitányság épületétől. A személyautó sérült vezetőjét egy közelben lakó kórházi dolgozó és egy taxis segítették ki az összetört gépkocsiból.

Pozsgai Ákos

Fotó:

Helyszíni információink szerint a kisteherautó a Kopolyai út felől érkezett, a sofőrje pedig úgy hajtott be a kereszteződésbe a rendőrkapitányság felől érkező és szabályosan közlekedő Volkswagen elé, hogy nem adott elsőbbséget és összeütköztek. Szemtanúk elmondása szerint a kisteherautó megállás nélkül tovább hajtott – meg nem erősített információink szerint – a városközpont felé.

A személyautót vezető negyven év körüli férfi megsérült, őt a szemközti házból a csattanás hangjára utcára rohanó taxis és egy szintén ott lakó kórházi dolgozó segítették ki az összeroncsolódott gépjárműből.

A kiérkező mentők a helyszíni ellátást követően kórházba szállították a kezén megsérült férfit.

A segítségnyújtás nélkül tovább hajtó kisteherautó vezetőjét keresi a rendőrség, ebben segítségére lehet majd a közelben lévő köztérfigyelő kamera, amely a balesetet rögzíthette, valamint a menekülő sofőr teherautójának a rendszámát is.

A balesethez kivonultak a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók is, akik áramtalanították az összetört gépkocsit. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárta a rendőrség a kereszteződést, a környező utcákra terelték a fogalmat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában