kecskemét

2021.08.16. 09:12

Másfél millió forintot lopott el az örömlány a kuncsaftjától

Lopás bűntett miatt vádat emeltek egy prostituált ellen, aki idén márciusban Kecskeméten egy légyott után elemelte kuncsaftja kabátját, benne másfél millió forinttal és a férfi irataival.

Hraskó István

A férfi március 15-én este állt meg az örömlány mellett az egyik kecskeméti úton, és megegyeztek a szexuális szolgáltatásban. A férfi kabátja az autó hátsó ülésén feküdt, a kabátban pedig a férfi 1 millió 500 ezer forint készpénze, iratai és vezetői engedélye voltak – mondta el dr. Schmidt Gábor, a megyei főügyészség szóvivője.

Az együttlét után az örömlány a férfi kabátját a ruházatába rejtette, majd egy kereszteződésben kiszállt a kocsiból. A férfi a lopást csak később vette észre, majd értesítette a rendőrséget.

– A vádlott a bűncselekmény után a sértett kabátját és igazolványait elégette. A lopott készpénz további sorsa ismeretlen, a sértett kérte a kár megtérítését. A büntetett előéletű nőt a rendőrök a lopás után három nappal vették őrizetbe, majd a bíróság letartóztatta – tudtuk meg.

A jelenleg is előzetesben lévő prostituáltat a járási ügyészség nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettével vádolja és végrehajtandó börtön, valamint közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta vele szemben. A vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában