felhívás

2021.08.19. 10:02

Kerékpáros okozta a balesetet, keresi a kecskeméti rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik a kerékpáros nő megtalálásához.

baon.hu

Forrás: police.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szabálysértési eljárást indított a Műkerti sétányon történt kerékpáros baleset ügyében – közölte a rendőrség.

A Mártírok útja irányából a Kereszt utca felé egy ismeretlen nő (25 év körüli, sötét hajú, fehér pólót és sötét nadrágot viselt) múlt héten szombaton 12 óra 45 perc körül vélhetően Camping kerékpárjával közlekedett. Haladása során – a rendőrség közlése szerint – jobbról előzte az előtte közlekedő, forgalmi ok miatt jobbra húzódó kerékpáros asszonyt, akivel összeütköztek. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről. Az asszony könnyű sérülést szenvedett, ezért kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel vagy az ismeretlen kerékpáros személyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, esetleg szemtanúja volt a történteknek, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában