katasztrófavédelem

2021.08.10. 12:13

Gázszivárgáshoz is riasztották a Bács-Kiskun megyei tűzoltókat

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 5 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

baon.hu

Forrás: shutterstock

Fotó: Illusztráció

Tűzeset

Két kockabála égett Mátételke külterületén hétfő délelőtt. A bajai hivatásos, a bácsalmási önkormányzati, valamint a bácsalmási önkéntes tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat – írja a katasztrófavédelem.

Baján, a Türr István utcába egy korhadt fa üregében papír égett hétfőn délben. A bajai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották.

Egy személygépjármű égett Kiskunfélegyházán, a Selymes dűlőben hétfő délután. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották.

Egy személygépkocsi motortere füstölt, részben égett Kiskunmajsán, a Szélmalomsoron, kedd kora reggel. A kiskunmajsai őrs hivatásos tűzoltói egy vízsugárral a tüzet eloltották.

Gázszivárgás

Egy lakóingatlan falán lévő gázcső letört Kiskőrösön, a Mészáros Lőrinc utcában, hétfő délután. A kiskőrösi hivatásos tűzoltók a gázszivárgást csökkentették és a helyszínt biztosították a gázszolgáltató kiérkezéséig. Az eset során személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor.

Szabadtéri tűz

Hétfőn egy esetben riasztották a tűzoltókat száraz növényzet tüzéhez, valamint két esetben kérték a tűzoltók segítségét nagy méretű, letört faág eltávolításához.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában