galériával

2021.07.08. 14:12

Kigyulladt egy kamion az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében

Budapest felé haladt a török kamion, amikor a kereke kigyulladt, majd a lángok átterjedet a rakományra is.

Donka Ferenc

FRISSÍTVE 15:08

A sofőr még időben félre tudott állni a leállósávba, ahol a pótkocsi már teljes terjedelmében égett. A helyszínre a kiskunfélegyházi és a kecskeméti tűzoltók érkeztek. Közben mintegy ötszáz négyzetméteren a sztráda melletti erdőre is átterjedtek a lángok, így itt is oltani kellett. A kamion pótkocsija teljesen kiégett, de a vezetője nem sérült meg. Az oltás idejére teljesen lezárták az M5-ös ezen szakaszát, később pedig félpályán engedték a forgalmat, ami miatt több kilométeres kocsisor torlódott fel. A helyszínen 40,5 fokot mutatott a hőmérő, a nagy hőség is hozzájárulhatott a tűzesethez.

KORÁBBAN ÍRTUK

Kigyulladt egy kamion az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kunszállás közelében. A leállósávban van a jármű, amely teljes terjedelmében égett, amikor a kiskunfélegyházi és a kecskeméti hivatásos tűzoltók a helyszínre érkeztek. Mintegy ötszáz négyzetméteren a sztráda melletti erdőre is átterjedtek a lángok, amelyeket oltanak az egységek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában