kék hírek

2021.07.29. 09:22

Ezekre a rendőrségi intézkedésekre volt szükség megyénkben

Mutatjuk, milyen eseteknél volt szükség rendőrségi intézkedésre megyénkben az elmúlt napon.

baon.hu

Illusztráció. Fotó: Shutterstock

Illusztráció. Fotó: Shutterstock

Baleset

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint 14 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Az elmúlt napon a megye rendőrei egy ittas járművezetőt állítottak elő vér-vizelet mintavételre – áll a rendőrségi közleményben.

Fülöpháza külterületén, az 52-es számú főút 20-as kilométerénél személyautóval közlekedett egy 68 éves nagykanizsai lakos 19 óra 45 perckor. A rendelkezésre álló adatok alapján a sofőr előzni kezdett, és áttért a menetirány szerinti bal forgalmi sávba, azonban nem tartott kellő követési távolságot az előtte haladó nyerges vontatóból és a hozzá kapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvénytől, ezért amikor az fékezett hátulról nekiütközött. A baleset következtében a személygépkocsi utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos sérüléseket szenvedett.

Bűncselekmény, szabálysértés

Szerdán a járőrök és nyomozók négy személyt fogtak el, és további nyolcat előállítottak. Öten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik